Rörinspektion Stockholm

Service och underhåll av avlopp •

Om oss

Ett erkänt och uppskattat företag

GR Avloppsrensning AB startades 1993 av Rolf Pettersson och Gunnar Orbert. I dagsläget arbetar 13 anställda hos oss, varav 5 stycken är auktoriserade rörinspektörer. Till vårt förfogande i arbetet har vi sex stycken välfyllda servicebilar, vilket gör det möjligt för oss att ta emot förfrågningar om både underhåll och rörinspektioner med kort varsel. Utöver att vi värnar om en bra kommunikation med våra kunder kan vi alltid garantera en felfri service och ett korrekt utfört arbete.

Vår verksamhetsidé handlar om att erbjuda hjälp snabbt

Ända sedan GR Avloppsrensning AB grundades har målet varit att kunna erbjuda hjälp snabbt när den behövs. Vi utför både akuta och planerade arbeten och anlitas av allt från bostadsrättsföreningar och villaägare till fastighetsbolag. Några exempel på våra kunder är bland annat Wallenstam och Väsbyhem, och vi har även ramavtal med HSB, Driftia Förvaltning AB samt SBC. Vi utför även jobb för kommuner och staten.

Vi är certifierade och arbetar med ett aktivt miljötankesätt

I vår verksamhet är det främst våra fordon som har en negativ miljöpåverkan och därför genomgår alla våra anställda en kurs i eco-driving. Vi är även noga med att allt administrativt arbete sker så miljövänligt som möjligt. Utöver detta är vi certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Vi väljer alltid moderna och effektiva lösningar för alla uppdrag både vad gäller utrustning och metoder.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett rörföretag i Stockholm som kan ta sig an allt som har med avloppsrör och stammar att göra.

  Adress
  Box 6003
  175 06 Järfälla

  Telefon
  08-795 75 10

  E-post
  offert@rorinspektionstockholm.com

  Orgnr
  556502-5805

OM OSS

När du söker efter ett rörföretag i Stockholm som kan ta sig an allt som har med avloppsrör och stammar att göra.

Rörinspektionstockholm.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. GR Avloppsrensning AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 6003
175 06 Järfälla

08-795 75 10

offert@rorinspektionstockholm.com

Orgnr:
556502-5805