Rörinspektion Stockholm

Service och underhåll av avlopp •

Om ROT-avdraget

Sänkta arbetskostnader med ett skatteavdrag

ROT-avdraget, som har funnits sedan 1990-talet, finns till för att dels stimulera den seriösa byggbranschen och dels för att göra det billigare att anlita utbildade hantverkare för renoveringar, ombyggnationer eller tillbyggnationer. För att ha rätt till avdraget, om man exempelvis behöver göra en rörinspektion i Stockholm, måste man vara myndig och det är även ett krav att man äger och bor i fastigheten där arbetet skall utföras. Man måste även betala skatt till staten under det kalenderår arbetet görs.

Vilka arbeten är godkända för ROT?

ROT-avdraget går att använda för flera av de tjänster vi på Rörinspektion Stockholm utför. Om vi skall göra en avloppsrensning är detta ett exempel på en av de tjänster som är godkända för arbetet, förutsatt att ni bor i ett småhus. Om ni bor i en bostadsrätt ser reglerna annorlunda ut eftersom det är föreningen som ansvarar för stammarna. Det går inte heller att få avdrag när man behöver slamsuga och tömma septiktankar.

Det administrativa tar vi hand om

Allt administrativt arbete gällande ROT-avdraget tar vi hand om när ni exempelvis bokar en rörinspektion i Stockholm. Vi drar av 30 % av våra arbetskostnader på fakturan och rapporterar in det som är nödvändigt till Skatteverket. Därefter kan ni se avdraget som gjorts i er deklaration och ansöker om det i samband med att ni deklarerar.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett rörföretag i Stockholm som kan ta sig an allt som har med avloppsrör och stammar att göra.

  Adress
  Box 6003
  175 06 Järfälla

  Telefon
  08-795 75 10

  E-post
  offert@rorinspektionstockholm.com

  Orgnr
  556502-5805

OM OSS

När du söker efter ett rörföretag i Stockholm som kan ta sig an allt som har med avloppsrör och stammar att göra.

Rörinspektionstockholm.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. GR Avloppsrensning AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 6003
175 06 Järfälla

08-795 75 10

offert@rorinspektionstockholm.com

Orgnr:
556502-5805