Rörinspektion Stockholm

Service och underhåll av avlopp •

Slamsugning

Vänd er till oss på Rörinspektion Stockholm när ni behöver göra en slamsugning av dagvattenbrunn, oljeavskiljare eller fettavskiljare. Vi använder olika metoder vid slamsugning beroende på vad det är som skall rengöras och kan antingen tömma hela brunnen, göra en så kallad topptömning eller en deltömning. Gäller arbetet en fettavskiljare är det vanligt att vi gör en topptömning, men vi bedömer naturligtvis alla metodval från fall till fall för att kunna hålla en hög kvalitet på vårt arbete.

Vi hjälper er slamsuga brunn

Om man har en privat dagvattenbrunn bör denna regelbundet slamsugas för att man skall kunna säkerställa en god funktionalitet. Vår rekommendation är att man gör en sugning två gånger om året. Det är bra att boka in ett regelbundet underhåll för att undvika översvämningar och vattenskador som kan bli dyra att reparera. Vi kan också hjälpa er tömma oljeavskiljare och i samband med det byta eventuella filter. Om arbetet gäller att tömma fettavskiljare tar vi hand om avfallet och återvinner det självklart på ett sätt som följer miljöregler.

Slamsugning

Effektiv och noggrann slamsugning i Stockholm

Vi erbjuder er att tömma oljeavskiljare eller dagvattenbrunn på ett effektivt sätt och använder modern utrustning i vårt arbete. Vi rekommenderar att ni:

 • Innan vi besöker er ser till att det är fri framkomlighet
 • Vintertid skottar bort eventuell snö som leder fram till brunnen
 • Plockar bort växtligheter och andra hinder

Vi håller ett bra pris för slamsuging i Stockholm

För oss är det en självklarhet att informera om vårt pris för slamsugning i Stockholm innan ni bokar in oss för ett uppdrag. För att ta emot en offert ber vi er kontakta oss via de kontaktuppgifter ni hittar här på hemsidan och beskriva vad det är ni behöver vår hjälp med. Vi kommer återkomma så snabbt som möjligt med en förbehållslös offert som ni får överväga i lugn och ro. Det går naturligtvis också bra att be om ett kostnadsförslag för exempelvis stamspolning eller rörinspektion.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett rörföretag i Stockholm som kan ta sig an allt som har med avloppsrör och stammar att göra.

  Adress
  Box 6003
  175 06 Järfälla

  Telefon
  08-795 75 10

  E-post
  offert@rorinspektionstockholm.com

  Orgnr
  556502-5805

OM OSS

När du söker efter ett rörföretag i Stockholm som kan ta sig an allt som har med avloppsrör och stammar att göra.

Rörinspektionstockholm.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. GR Avloppsrensning AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 6003
175 06 Järfälla

08-795 75 10

offert@rorinspektionstockholm.com

Orgnr:
556502-5805