Rörinspektion Stockholm

Service och underhåll av avlopp •

Stamspolning

En stamspolning innebär att man använder hett vatten och ett högt tryck för att rengöra alla avloppsrör inifrån. När vi på Rörinspektion Stockholm utför en spolning använder vi en teknik som tillåter ett högre tryck än normalt, från 100 upp till 450 kilo beroende på stammarnas skick och hur beläggningsgraden är inuti rören. När ni bokar in oss för ett dylikt uppdrag tar vi med oss all nödvändig utrustning för att kunna utföra arbetet så snabbt och effektivt som möjligt.

Högtrycksspolning i Stockholm med hetvatten

Att använda hetvatten vid en avloppsspolning i Stockholm gör att det blir enklare att nå fram till det önskvärda resultatet, det vill säga att beläggningar inuti rören från exempelvis olja och fett tas bort. Genom att regelbundet göra en rörspolning förlänger man stammarnas livslängd och minimerar risken för att man skall drabbas av stopp i avlopp. Vi kan antingen bokas in för spolningar i privata hushåll, i bostadsrättsföreningar eller hos företag och vår personal är noggrann med att göra rent efter sig när uppdraget är avslutat.

Heltäckande stamspolning i Stockholm

Ett uppdrag inom rörspolning innefattar ofta flera områden, några av de saker vi kommer göra är:

 • Spolning av köks-/combistammar från rens i källare ut till samlingsledning
 • Spola sidodragning från kök ut till stam
 • Spola sidodragning från golvbrunn och handfat i badrum ut till stam

Vi håller ett bra pris för stamspolning i Stockholm

När ni behöver göra en stamspolning i Stockholm är ni välkomna att ta kontakt med oss för att hitta en passande dag och tid för arbetet. I samband med att ni tar en första kontakt kan vi också bistå med en offert i vilken vårt pris för högtrycksspolning av avlopp framgår. Ni förbinder er inte till att anlita oss genom att ta emot kostnadsförslaget utan kan överväga det i lugn och ro innan ni väljer att gå vidare med vårt erbjudande. Vi nås både på telefon, mejl och genom de kontaktformulär som finns här på sajten.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett rörföretag i Stockholm som kan ta sig an allt som har med avloppsrör och stammar att göra.

  Adress
  Box 6003
  175 06 Järfälla

  Telefon
  08-795 75 10

  E-post
  offert@rorinspektionstockholm.com

  Orgnr
  556502-5805

OM OSS

När du söker efter ett rörföretag i Stockholm som kan ta sig an allt som har med avloppsrör och stammar att göra.

Rörinspektionstockholm.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. GR Avloppsrensning AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 6003
175 06 Järfälla

08-795 75 10

offert@rorinspektionstockholm.com

Orgnr:
556502-5805